njoj ništa

Žena skuhala večeru nakon koje je umrlo troje ljudi, među njima i bivši svekar i svekrva: 'Voljela sam ih'

večera
Pixabay/Ilustracija
09.08.2023.
u 09:11

Tako mi je žao što su izgubili živote. Jednostavno ne mogu vjerovati, kazala je novinarima ispred svog doma

U svom domu u Leongathi u  Australiji, 29. srpnja, Erin Patterson napravila je obiteljsku večeru. Nakon večere preminuli su njezin bivši svekar i svekrva, i sestra bivše svekrve. Kako je priopćila policija, u pripremi večere koristila je gljive. Još se jedan muškarac bori za život u bolnici. Erin nakon večere nije pozlilo, a njezino dvoje djece također je bilo na večeri, ali su dobili obrok koji nije sadržavao otrovne gljive.

VEZANI ČLANCI:

Policija je rekla da činjenica da je Patterson pod istragom ne znači da smrt nije bila tragična nesreća. Policija je ipak otvorila istragu ubojstva i potvrdila da je Patterson osumnjičena. Vlasti su ženi zasad oduzele djecu. 

 

Patterson je briznula u plač pred novinarima, zbog gubitka "nekih od najboljih ljudi koje je ikad upoznala", javlja Sky News.

"Gubitak za zajednicu i za obitelji i moju vlastitu djecu koja su izgubila svoju baku... jednostavno ne mogu shvatiti što se dogodilo", rekla je. "Tako mi je žao što su izgubili živote. Jednostavno ne mogu vjerovati", kazala je novinarima ispred svog doma.

"Nisam ništa učinila, volim ih i shrvana sam", rekla je.

Patterson nije odgovarala na pitanja novinara o jelu koje je skuhala. Zanijekala je bilo kakvu krivnju kad su je podsjetili da je osumnjičena.

Video: Sukob hrvatskih i grčkih navijača na ulicama Atene

Ključne riječi

Komentara 4

ZI
ziva___istina
09:35 09.08.2023.

Sad ih voli jos vise.

Avatar Idler
Idler
09:42 09.08.2023.

Mujina treća žena stradala je od frakture lubanje, ni štela jest tu juhu kak prve dvije 😂

Avatar USSAuron
USSAuron
23:57 09.08.2023.

Heh, tako je to.. Neke gljive su jestive vise puta, a neke - samo jednom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije