ISKORISTILA GUŽVU

Ženi na kolodvoru ukrala novac iz naprtnjače, sigurno se i sama iznenadila kada je vidjela plijen

Autobusni kolodvor u Zagrebu
Luka Stanzl/PIXSELL
14.10.2022.
u 11:10

Nakon što je uzela 63.750 kuna, 31-godišnjakinja i njezine dvije pomagačice su pobjegle te kasnije međusobno podijelile novac, dodaje zagrebalka policija

Zagrebačka policija prijavila je 31-godišnjakinju koju sumnjiče da je prošlog utorka oko 17,30 sati iskoristila gužvu na Autobusnom kolodvoru i iz torbe, koju je na leđima nosila 66-godišnjakinja, ukrala preko 60.000 kuna.

Policija je izvijestila da je 31-godišnjakinja, prema prethodnom dogovoru s još dvije žene, došla na dolazne perone zagrebačkog Autobusnog kolodvora te je u trenutku kada su putnici preuzimali prtljagu iz autobusa iskoristila gužvu i prišla 66-godišnjakinji iz čije je naprtnjače otuđila novac.

Nakon što je uzela 63.750 kuna, 31-godišnjakinja i njezine dvije pomagačice su pobjegle te kasnije međusobno podijelile novac, dodaje policija.

Policija ističe da je 31-godišnjakinja uhićena zahvaljujući operativnom radu policajaca iz Trnja koji su posumnjali kako iza krađe stoji upravo osumnjičenica, a što se kasnije i potvrdilo.    

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju 31-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku i prijavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

VIDEO Kamera u trgovini uhvatila dvije žene u krađi: Jedna plesom odvukla pažnju, a druga trpala u majicu.

Komentara 1

HI
Hrvat iz Prigorja
12:05 14.10.2022.

Koji bedak stavlja toliki novac u ruksak, takav se novac stavlja ispred sebe u torbicu (pederušu) da ga imaš uvjek na oku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije