PROTIVNIK CIJEPLJENJA

Živopisni Robert Francis Kennedy Jr.: 'Amerika ne može biti carstvo u inozemstvu i demokracija kod kuće'

04.09.2023.
u 15:13

Mlađi Kennedy nije u medije dospio zbog žestokih kritika Joea Bidena i njegove administracije, već zbog sasvim drugih stvari. A to su njegovi stavovi. Istina, on zastupa ekološke agende, pogotovo kada je riječ o zaštiti rijeka, te to čini i preko svog odvjetničkog ureda. Ali prije svega je i antivakser.

Komentara 6

DR
DrJok
15:55 04.09.2023.

amerika je, po izbornom zakonu klasicna oligarhija. ako se uzme raspodela drustvenog bogatstva, amerika je i po tom, najvaznijem kriterijumu: oligarhija, za razliku od kine, koja svoj drustveni proizvod deli daleko, daleko ravnopravnije.

Avatar Čobanka
Čobanka
15:49 04.09.2023.

On je protiv naoružavanja Ukrajine od strane Amerike...u mnogim stvarima se razlikuje od Bidena.

MA
Marin01
16:03 04.09.2023.

JFK nije antivakser

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije