Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADHD kod odraslih
Povratak na članak

'Nakon dijagnoze bilo mi je lakše prihvatiti sebe. Znam da sam uvijek davala sve od sebe, ali ne ide'

Imati nedijagnosticiran ADHD i kročiti s njim kroz život nije nimalo lako. Istina, ima ta dijagnoza i nekih prednosti koje će mnogi rado istaknuti, ali u suštini otežava život i čini da se ljudi osjećaju kao da su pali s drugog planeta.

Komentari 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
00:55 26.11.2023.

Ali se uvijek mora znati da i osoba s ADHDom može biti lijena i tražiti kartu za izvlačenje od odgovornosti kao i osobe koje nemaju ADHD.

VL
Avatar 🆇🆂🅰🆅🅸 🆉🅴🅻🆃🅾🅽
🆇🆂🅰🆅🅸 🆉🅴🅻🆃🅾🅽
22:32 25.11.2023.

Više takozvane 'talking therapy', a pilseve na stranu. Jasno da treba 5 put više liječnika terapeuta, ali to je jedino rješenje. Moramo se obraniti od 'big pharma'!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.