Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIVOTVORENI NOVAC
Povratak na članak

FOTO Nekoliko koraka: Uz par trikova prepoznajte lažne eure

Sumnjiv novac odmah treba predati u najbližu policijsku postaju, a sve se novčanice i kovanice prosljeđuju na tehničku analizu u Hrvatsku narodnu banku

Komentari 1

Avatar rubinet
rubinet
17:33 27.04.2024.

Kako razlučiti krivotvorenu kovanicu od one prave, važeće: 1. Potrebno je imati ili posuditi pilu za metal... 2. Prepiliti sumnjivu kovanicu na dvije polovice... 3. Pozorno pregledati prvu polovicu novčića... 4. Pozorno pregledati drugu polovicu novčića... Ako su obje polovice prave, tad je i cijeli novčić pravi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.