VRLO JASNA PORUKA

Boban protiv Milanovića? Pojavile su se glasine da ga dio HDZ-ovaca želi na predsjedničkim izborima: Evo što on kaže o tome

Foto: Marko Pripić, Davorin Višnjić/PIXSELL
30.07.2024.
u 09:19

U HDZ-u navodno postoji inicijativa da Zvonimir Boban, karizmatični umirovljeni nogometaš, bude predložen kao predsjednički kandidat HDZ-a i suprotstavi se Milanoviću na sljedećim izborima

HDZ još uvijek nije predstavio kandidata koji će se na predsjedničkim izborima suprotstaviti Zoranu Milanoviću. U nizu poznatih osoba za koje se nagađa da bi mogli biti kandidati, pojavilo se i ime bivšeg nogometaša Zvonimira Bobana. Kako piše današnji Nacional, u HDZ-u postoji inicijativa da Zvonimir Boban, karizmatični umirovljeni nogometaš, bude predložen kao predsjednički kandidat HDZ-a i suprotstavi se Milanoviću na nadolazećim izborima. Riječ je o inicijativi koju je navodno pokrenula skupina ljudi u stranci, a jedan njihov predstavnik, piše Nacional, prezentirao ju je prije nekoliko dana i osobi bliskoj Andreju Plenkoviću. 

Frakcija smatra kako bi legendarni vatreni bio kvalitetan protukandidat Milanoviću te da ima izvanredne predispozicije.

"Ako je točna vijest, hvala ljudima na inicijativi, svi živimo za neko poštovanje i priznanje. Kako god, to se nikad neće dogoditi… Sretno kandidatima", rekao je Zvonimir Boban za Večernji list.

Zvonimir Boban na parlamentarnim izborima 2015. javno je podržao Milanovića te se tako distancirao od tadašnjeg vodstva HDZ-a iako je do tada godinama bio blizak s tom strankom. 

GALERIJA Milanovićev život u slikama – od malih nogu do političke karijere

1/42

Komentara 38

MO
MOSAD
09:32 30.07.2024.

Da smo ,kako bi rekli primitivni yu desnicari,normalno drustvo i koliko toliko normalan narod ZM-a tribala bi pobjediti i moja baba!Tolikog divljastva kojeg je on pustija u javni prostor nisu sve skupa zajedno hr.domoljubi.Od njega bi se tribala distancirati i rođena mate a ne politicke stranke .Jadno da jadnije nemoze bit!Ali RIJEKE PRAVDE DOLAZE!!!

PR
pritiskovic
10:47 30.07.2024.

Da je Nela Eržišnik živa bila bi još bolji protukandidat.

PA
PatMat
11:28 30.07.2024.

Vidi se da HDZ ima odličnih osoba za dužnost predsjednika. I Primorac i Boban bi bili izuzetno dobri predsjednici RH i predstavnici RH u zemlji i inozemstvu. Biti će zanimljivo koga će HDZ predložiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije