Felix

Pogledajte i ostala izdanja
None

Komentara 1

MI
miso
21:20 14.05.2015.

... A vidite, kod nas ima Slobode, svi smo slobodni raditi za njih 200, možemo si birati po volji ako ikoga već trebaju, 300 tisuća nas ne trebaju. Kod nas ima Demokracije, biramo si stalno između dviju istih stranaka. Kod nas ima Neovisnosti, od nas otuđenim novcem su nas naši kupili tako da ne ovisimo o vama iz EU, mada oni to prikazuju kao da smo dužni vama, jer ljepše im je reći da nas vi tlačite, nago da priznaju da to preko vas zapravo rade oni, tj. naši. ... Eto ,kod nas je sve pet. Bolje nam je nego vama. Dođe nam vas žao. Ne brinite za nas, sve ovo što smo rekli još ćemo ubuduće i pojačati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Još Felixa