Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA RUBRIKU VJEROVALI ILI NE

Vozio kamion s 3,1 promila. Nakon što je zaustavljen, prvo odvezen u bolnicu, a zatim je kažnjen s 1480 eura

Alkotest ilustracija
DPA/Pixsell
23.06.2024.
u 10:30

Zbog velike količine alkohola 39-godišnjaku je pružena liječnička pomoć u Kliničkoj bolnici Dubrava, a nakon toga je odveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu.

U rubriku vjerovali ili ne  vjerojatno spada događaj koji se zbio 21. lipnja u 19.45 na  raskrižju Slavonske avenije i Ulice Ljudevita Posavskog. Tada su, naime, u kontroli prometa policajci zaustavili teretni automobil zagrebačkih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak. Kontrola prometa podrazumijevala je i alkotest, koji je sigurno šokirao policajce. Jer vozaču je izmjereno 3,1 promila alkohola u krvi!? 

POVEZANI ČLANCI:

Osim toga, zbog velike količine alkohola vozaču je pružena liječnička pomoć u Kliničkoj bolnici Dubrava. Nakon što se oporavio, 22. lipnja je doveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu, gdje  novčano kažnjen s 1480 eura. Izrečena mu je i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim  vozilom C kategorije u trajanju od šest mjeseci.

Komentara 4

DA
darwil
15:45 23.06.2024.

Policija bi mogla provjeravati i vozačke dozvole vozača kamiona jer ako se diplome kupuju na benzinskoj onda se vjerojatno i dozvole sa C kategorijom prodaju u slastičarnama i na placovima i kafičima.

Avatar IvanR
IvanR
11:09 23.06.2024.

10 godina zabrane sve kategorije, onda ponovo polaganjeml.

EB
EBERT
12:45 23.06.2024.

Super tako treba. Da zbog takovih neodgovornih ljudi stradaju neduzni . Nikad vise dati mu dozvolu za voznju. maximalno Biciklin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije