ZBOG RADOVA

Ako se vozite ZET-ovim noćnim linijama, ovo će vas sigurno zanimati: Donosimo detalje

Zagreb: Voza?i tramvaja vole puste ljetne no?ni jer tad mogu malo ubrzati
Boris Scitar/PIXSELL
23.09.2024.
u 13:15

Iz ZET-a su sve putnike tih linija zamolili za razumijevanje

Umjesto tramvajskih noćnih linija ZET-a, vozit će autobusi. Razlog su, uglavnom, radovi. Iz ZET-a su sve putnike tih linija zamolili za razumijevanje.

Zbog radova na Jadranskom mostu, umjesto tramvaja noćne linije 31, do daljnjega će voziti autobusi. Što se tiče linije 32, od četvrtka 26. rujna do jutarnjeg izlaska tramvajskih linija u ponedjeljak, 30. rujna, isto će na toj relaciji prometovati autobusi. 

A zbog rekonstrukcije terminala Mihaljevac, umjesto tramvaja noćne linije 33 do daljnjega će voziti autobusi, i to na relaciji Jandrićeva - Savišće. Isto tako, od danas pa do jutarnjeg izlaska tramvajskih linija u ponedjeljak, 30. rujna, umjesto tramvaja noćne linije 34 vozit će autobusi.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije