Peščenica

Bandić: 'Inspekcija više neće građanima kucati na vrata'

Vrt za osobe s invaliditetom
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
Autor
Sandra Golemac
30.06.2014.
u 15:35

Gradonačelnik Milan Bandić službeno je danas otvorio prvi vrt za osobe s invaliditetom u Domu za starije i nemoćne Peščenica

– S obzirom na to da sam autor same ideje, zadovoljan sam kako ide legalizacija i sretan što ćemo sto tisuća zahtjeva riješiti u roku. Već smo sada prvi u Hrvatskoj. Da ljudi imaju novce, već bi oni to davno legalizirali. Želim da građani budu sretni i da im inspekcija više nikada ne pokuca na vrata. Ja sam to obećao i tako će biti. Danas u Zagrebu, a sutra u Hrvatskoj – komentirao je danas gradonačelnik Milan Bandić u Domu za starije i nemoćne osobe Peščenica gdje se službeno predstavio projekt urbanih mobilnih vrtova za osobe s invaliditetom.

Ideja je to socijalno-uslužne zadruge Martinov plašt koja želi promovirati jednake mogućnosti za sve. Zasađeni su već peršin, celer, mladi luk, salata, tikvice... ali i održane radionice sadnje i uzgoja.

– Ovdje nema ni depre ni migrene. Budite sigurni. Čim sunce iziđe, korisnici su u svojim vrtovima, a najesen ćemo svi brati plodove – kazao je gradonačelnik.

Korisnica Doma, Ankica Uzelac, uzbuđena je, kaže, što se konačno može baviti vrtlarstvom.

– Inače volim prirodu, naročito cvijeće, i mislim da će naši vrtovi svake godine biti sve bolji i bolji – dodala je 55-godišnja Uzelac koja je u 13. godini života povrijedila kralježnicu i kreće se uz pomoć  invalidskih kolica.

Komentara 9

BV
Bijela Vrana
18:52 30.06.2014.

koji je to demagog !!!

Avatar ankabutorac
ankabutorac
07:53 01.07.2014.

S jednom rukom daje, sa tri krade...ima krake ko hobotnica...

DU
Deleted user
21:02 30.06.2014.

Bandić je veća lopuža i hohštapler od svog uzora Broza. Boli njega i njegove suradnike ona stvar za probleme tzv. malih, običnih ljudi. Dobro je poznato čiji je Bandić igrač i tko ga je postavio i tko ga drži na mjestu gradonačelnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije