cvjetni trg

Besplatni pregledi za Dan Zemlje

Besplatni pregledi
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
23.04.2015.
u 21:30

Akcija "dm green city project" održava se sutra od 15 do 19 sati, a cilj je podizanje svjesnosti o ekološkim temama

Besplatni pregledi kože, oftalmološko savjetovanje te brojne radionice očekuju građane u povodu Dana planeta Zemlje na Cvjetnom trgu. Naime, sutra od 15 do 19 sati dm nastavlja svoju akciju "dm green city project" s ciljem podizanja svjesnosti o ekološkim temama.

Mini ordinaciju, u kojoj će dva specijalista besplatno pregledavati građane i savjetovati ih o zaštiti kože, organizira zdravstveni portal Večernjeg lista Ordinacija.hr, a i najmlađi će imati priliku naučiti nešto o koži te kako na nju utječe Sunčevo zračenje.

U dm zdravom kutku organizirat će se savjetovanje o lećama te zaštiti očiju od sunca i računala. Moći će se i vježbati s fitness-trenerom, a tajne zdrave kuhinje posjetiteljima će otkriti kuhar Matija Nikolić te drugi stručnjaci i poznate osobe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije