Velika Gorica

Bez mjesta u vrtiću ostalo 212 djece

Gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić
18.06.2014.
u 09:31

Gradonačelnik Barišić obećao je do jeseni riješiti upis za stotinjak djece teje podsjetio da se gradi novi vrtići u Velikoj Mlaki, planira se gradnja vrtića u u Svačićevoj ulici i proširuje objekt u Pucekovićevoj ulici, no oni neće biti gotovi do jeseni

U Velikoj Gorici 212 djece ostalo je neupisano u dječje vrtiće, a ukupno je zaprimljeno 811 prijava koje ispunjavaju uvjete prebivališta i zaposlenost roditelja, donose KronikeVG

- Molim roditelje za strpljenje, jer se u ovim trenucima radi na proširenju kapaciteta u okviru postojećih prostora. Do jeseni ćemo riješiti upis za još stotinjak djece, a sljedeće godine situacija će sigurno biti puno bolja jer smo u fazi izgradnje novih objekata. Dodatno, kao Grad financiramo i boravak djece u privatnim vrtićima i u vrtićima Grada Zagreba i vjerujem da će u jesen i na taj način sva djeca pronaći svoje mjesto u vrtiću – rekao je gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić. Gradi se novi vrtići u Velikoj Mlaki, planira se gradnja vrtića u u Svačićevoj ulici i proširuje se vrtić u Pucekovićevoj ulici.            

>> Uz roditelje i bake djeca slave rođendan vrtića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije