Kvartovska tribina

Bisačka ulica više neće biti poplavljena

križanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
16.07.2014.
u 12:38

Pitajte, uz pomoć Večernjeg lista, kako do boljeg života u kvartovima

Stanari Bisačke ulice napokon će riješiti problem oborinske odvodnje - obećao je tako pročelnik gradskog Ureda za prostorno uređenje Dinko Bilić stanarima spomenute ulice. Dio je to obećanja građanima gradske četvrti Trešnjevka sjever, a u današnjem broju donosimo odgovore na pitanja naših čitatelja prije održavanja tribine za četvrt Trešnjevka- sjever.

1. Planira li se gradnja podvožnjaka na križanju Baštijanova – Selska?

Dinko Bilić: Izgradnja podvožnjaka na raskrižju Baštijanove i Selske ceste nije predviđena Generalnim urbanističkim planom Grada Zagreba te stoga nije ni previđen u razvojnim planovima ovoga gradskog Ureda.

2. Planira li se i kada urediti kut Puljke i II. Barilovičke ulice?

Dinko Bilić: Asfaltiranje II. Barilovičke ulice bilo je predviđeno Programom asfaltiranja nerazvrstanih cesta na području Grada Zagreba u 2014. godini, no kako u II. Barilovičkoj ulici HEP-ODS d.o.o. planira radove izmjene električnih vodova, navedenom zahvatu pristupit će se tek nakon što HEP-ODS završi s planiranim radovima.

3. Stanujemo na zapadnom dijelu Bisačke ulice, broj 21 koja prolazi između Trakoščanske i Klenovničke ulice. Svaki puta kada pada veća količina kiše voda s ulice donese sve smeće na našu željeznu rešetku i kada se rešetka zapuni preko nje prolazi bujica vode u naše dvorište. Molimo vas, pomozite!

Dinko Bilić: Obavijestili smo Zagrebačke ceste o navedenom problemu te će njihovi djelatnici očistiti postojeći slivnik, vodeći računa o mogućnosti otjecanja oborinske odvodnje, kako se voda ne bi zadržavala na kolniku Bisačke ulice (kod kućnog broja 21) i plavila dvorišta na navedenoj lokaciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije