NEOBIČNA NEZGODA U NOVOM ZAGREBU

VIDEO Buknuo požar na tramvajskom stajalištu, zapalila se - kanta za otpad, vatrogasci brzo reagirali

Zapalio se koš za smeće u Novog Zagrebu
Foto: Dario Topić
1/6
28.07.2024.
u 18:12

Brzom reakcijom nije došlo do širenja plamena, unatoč vjetru koji puše nešto jače najavljujući skoru promjenu vremena

Zasad nepoznat uzrok, a vjerojatno opušak zapalio je kantu za otpad na tramvajskom stajalištu u Sopotu u 18 sati. Već za tri minute vatrogasci iz JVP Zagreb, točnije s Kajzerice iz postaje Novi Zagreb stigli su na mjesto požara na Aveniju Dubrovnik.  Vatru je brzo ugasilo jedno vozilo s trojicom vatrogasaca, a nedugo zatim stigla je i dežurna policijska patrola kako bi napravila zapisnik. 

Brzom reakcijom nije došlo do širenja plamena, unatoč vjetru koji puše nešto jače najavljujući skoru promjenu vremena. Crni gusti dim i neugodan miris dok je gorio otpad izazvao je interes prolaznika, no već u 18.05 i vatrogasci i policija otišli su nazad u postaje. 

Valja svakako apelirati na oprez prilikom velikih vrućina da se opušci ne bacaju dok nisu skroz ugašeni. Jednako tako u ljetnim mjesecima vrijedi zabrana paljenja otvorenog plamena.

Ključne riječi

Komentara 1

CA
cavecanem
19:35 28.07.2024.

Bandić je kriv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije