BUDITE ODGOVORNI

Čistoća: Molimo vas da maske i rukavice ne bacate po travi i pločniku

Kontejneri za smeće
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
10.04.2020.
u 17:46

Molimo naše sugrađane za svjesnost i odgovornost prema ostalim sugrađanima, kao i prema svim radnicima koji svakodnevno obavljaju poslove oko čišćenja grada u povećanom opsegu, kažu iz Čistoće

Jednokratno iskorištene maske, rukavice i papirnate maramice u spremnike za miješani komunalni otpad, a ne na travu ili pločnik. Ukratko je želja Holdingove podružnice Čistoće koja građane moli da svoje smeće odlažu na mjesta predviđena za to.

- Molimo naše sugrađane za svjesnost i odgovornost prema ostalim sugrađanima, kao i prema svim radnicima koji svakodnevno obavljaju poslove oko čišćenja grada u povećanom opsegu, jer nam je svima cilj jednak - zdrav, čist i uredan grad - kažu iz Čistoće dodajući kako je za pravilno odlaganje smeća potreban minimalan trud te bi svatko i bez problema se mogao toga pridržavati.

Ključne riječi

Komentara 2

RO
RogaBabaroga
22:20 10.04.2020.

ma bravo za svakog pametnog koni inace baca smece po podu! e mojZagrebe! tu ti mnogi dotepenci ne znaju cemu kos sluzi jer toga u njihovim selendrama nema!

Avatar DonnaAC86
DonnaAC86
10:55 12.04.2020.

Deborah, 27. w︆︅w︆︅w︆︅.︆︅l︆︅o︆︅v︆︅e︆︅x︆︅x︆︅.︆︅c︆︅l︆︅u︆︅b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije