NI STROJEVA, NI RADNIKA?

Devet mjeseci bez odgovora na ključna pitanja: Uzrok katastrofe na Jakuševcu još se ne zna, evo što je sa sanacijom

21.08.2024.
u 15:08

Iz Zagrebačkog holdinga javili da su početkom srpnja počeli pripremne radnje za dugo očekivanu sanaciju odronjenih dijelova, no naši izvori s terena kažu nam da sve ovo vrijeme ondje nisu vidjeli ni radnog stroja, a ni radnika.

Ključne riječi

Komentara 18

MA
majeltomoguce
16:11 21.08.2024.

Ljudi, 4 godine se priprema rušenje Kranjčevićeve i kasnije izgradnja novog stadiona - a to su preduvjeti da se krene u izgradnju novog Maksimira (govorimo o stadionima)!?!? 4 godine se nije dakle niti lopata tamo pojavila!!! Što onda očekivati od smetlišta koji je kompliciranija situacija??? I takva garnitura donese stanci Možemo! 7 mandata u saboru i to uglavnom sve iz Zagreba? Ljudi u ZG jednostavno nisu normalni i zaslužuju sve što im se događa!

DU
Deleted user
16:29 21.08.2024.

Takva bi nam cijela Hrvatska bila da je Možemo na vlasti. Zagreb je njihov ogledni primjer.

Avatar Idler 3
Idler 3
16:42 21.08.2024.

Dajte-najte, to vi sam huškate proti našeg drageg gradonačelnika...stručneg i sposobneg 🤪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije