PODZEMNI SPREMNICI

Digla se prašina zbog doniranih spremnika i natječaja, Holding: Pa ugrađivat ćemo i druge donirane spremnike

23.09.2022.
u 20:35

Prašina se digla jer se tvrtka koja je poklonila podzemne kontejnere u Masarykovoj jedina javila na natječaj od 12,7 milijuna kuna

Ključne riječi

Komentara 4

BE
Berlioz
05:58 24.09.2022.

Nekima majka drugima maćeha. Neki će besplatno dobiti čak i vrlo skupe podzemne sustave dok će drugi iz svog džepa plaćati boksove po dvadeset tisuća kuna. Ovi besplatni će naravno biti u centru grada i dijelovima gdje žive istaknuti pojedinci aktivista Možemo a ostali će usred krize gubiti ogromne količine novaca na boksove. Tomaševiću zar te nije sram sirotinji izbiti dvadeset tisuća kuna iz džepa a bogatima donirati podzemne spremnike? Trebali bi te zvati Superhik.

ŠT
štrik
11:42 24.09.2022.

Kako je krenulo, lopina Bandić će pokraj korumpiranosti Senfa i kamarile ispasti tek neuki šegrt.

ZP
zeljko.posaric.9
08:14 24.09.2022.

Zanimljivo kako se inaće izuzetno, hiper aktivna t,maseviceva bojna ne javlja sad pod ovakvim tekstovima. Inace im puna usta dojdeka,. bandicevaca itd. a sad niti slovca od njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?