Zrinjevac

Evo gdje se u Zagrebu trenutno ruše bolesna stabla

Rušenje stabla
Foto: Jakov Novak
1/5
10.02.2015.
u 17:43

Tijekom dana uklanjali su bolesna stabla u Branimirovoj, Erdodyevoj i Švearovoj ulici

Zrinjevac je jučer nastavio provoditi redovno održavanje i uklanjanje trulih te bolesnih stabala u širem centru grada započeto u siječnju. Tijekom dana uklanjali su bolesna stabla u Branimirovoj, Erdodyevoj i Švearovoj ulici, a sve uklonjeno drveće biti će zamijenjeno sadnicama.

– U sljedećem periodu bit će još 30-ak rušenja i zamjenskih sadnji, a također će se kao i do sada sustavno pregledavati stabla u parkovima i drvoredima. Napominjemo da su sva rušenja obavljena uz rješenja nadležnog gradskog ureda koje je dalo svoje mišljenje i suglasnost – rekao je Marko Smolić, direktor sektora održavanja zelenih površina Zrinjevca.

Sveukupno će biti odstranjeno i zamijenjeno šezdesetak stabala diljem grada.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar fredi
fredi
10:34 13.02.2015.

I tako VL nikako da nauči futur I. pa opet piše "a sve uklonjeno drveće biti će ...". Dajte jednom zauvijek naučite: bit će ...

TO
tobita
15:53 11.02.2015.

lako je rusiti treba nesto i posaditi i to odmah. Zasto se nista nije podadilo oko Cmroka. Pa cesta se vec ursava i zemlja klizi. Dok se netko ne strmoglavi nista se nece dogoditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije