NOVO IME U UTRCI

Prvi saznajemo: Mislav Herman bit će HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba

Zagreb: Mislav Herman i Mario Župan obratili se medijima
Sanjin Strukic/PIXSELL
16.10.2024.
u 17:28

U 18 sati održat će se sjednica Gradske organizacije stranke, na kojoj će se zagrebački ginekolog i zastupnik u Gradskoj skupštini odabrati za kandidata u utrci za prvog čovjeka Zagreba.

Mislav Herman bit će HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, saznajemo iz pouzdanih izvora u redovima Hrvatske demokratske zajednice. U 18 sati održat će se sjednica Gradske organizacije stranke, na kojoj će se zagrebački ginekolog i zastupnik u Gradskoj skupštini odabrati za kandidata u utrci za prvog čovjeka Zagreba. 

Nakon sastanka, u 18.45, održat će se konferencija za medije Mislava Hermana. 

Komentara 11

23
234
18:28 16.10.2024.

Ima nešto u ovom čovjeku što "odbija ", "negativno zrači". HDZ čini se gubi zdravi razum i nema ništa više povezano s onim HDZ 90-ih godina. Nažalost .

IC
ICCO
18:39 16.10.2024.

Jel to onaj čija je mama pomilovana zbog korupcije(o ne zar I mama?!)jer je oops nastupila zastara..

AS
asper
17:50 16.10.2024.

Zašto HDZ želi da Tomašević i dalje bude gradonačelnik ZG?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije