Urban Festival

Festival otvara Siniša Labrović performansom u kuli Lotrščak

urban fest
Patrik Macek/Pixsell
28.09.2010.
u 15:47

Program ovogodišnjeg festivala predstavljen je jutros u kuli Lotrščak. Mjesto nije odabrano slučajno jer festival se ove godine bavi Gornjim gradom i njegovim (ne)mogućnostima.

Program ovogodišnjeg Urban festivala predstavljen je jutros u kuli Lotrščak. Mjesto nije odabrano slučajno jer festival se ove godine bavi Gornjim gradom i njegovim (ne)mogućnostima. Unatoč tome što je uglavnom stambena zona te velikoj koncentraciji obrazovnih i kulturnih ustanova, pustoš Gornjeg grada povremeno remete samo skupine turista, kažu organizatorice.

– Osnovni je problem što nikada nije realiziran urbanistički plan Zagreba kao policentričnog grada pa je Gornji grad postao svojevrsno slijepo crijevo. Postoje i brojni manji problemi koje će problematizirati sudionici festivala.

Festival će otvoriti Siniša Labrović performansom u petak u 11.45 u kuli Lotrščak.

Ključne riječi

Komentara 1

CO
Crna Ovca
23:29 29.09.2010.

\'Urban\' festival otvara čovjek zbog kojeg je morala intervenirati veterinarska inspekcija i izričito mu zabraniti da životinjama nanosi bol ( tinyurl.com/29szjwl )! Nakon toga se Siniša Labrović proslavio ispijanjem vlastite mokraće: tinyurl.com/sinisa-labrovic . Sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije