DIVLJAO PO CENTRU GRADA

FOTO Policija objavila detalje drame u Dalmatinskoj: Ukradenim autom vukao policajca!

Foto: Hana Ivković Šimičić, PUZ
1/7
12.10.2024.
u 15:07

Dalmatinska ulica u centru Zagreba bila je u subotu poslijepodne pod opsadom, a policija je objavila nevjerojatan niz događaja. Sve je krenulo kad su na cesti uočili ukradeni automobil

Zagrebačka policija objavila je detalje drame u Dalmatinskoj ulici koja je satima bila pod blokadom. "Danas oko 12:15 sati na Trgu žrtava fašizma u smjeru Trga bana Josipa Jelačića uoćeno vozilo koje je dan ranije otuđeno. Na samom početku Ilice u smjeru zapada je pokušano zaustavljanje uočenog vozila, međutim tada u tom trenutku nepoznati vozač nije imao namjeru zaustavljanja već udara u kombi vozilo policije bez vidljivih obilježja. Zbog čega ipak staje. Policijski službenik s namjerom uhićenja vozača prilazi vozilu, a u trenutku kada ga hvata s ciljem izvlačenja iz vozila, vozač daje gas i nastavlja vožnju", javlja policija.

U visini Tomićeve ulice policijski službenik se uspio osloboditi i pada na tlo. U nastavku vožnje i pokušaja bijega dolazi do Frankopanske ulice gdje je prema zasad utvrđenom ugrozio tri pješaka, a u Dalmatinskoj se zabija u zgradu gdje ga policijski službenici Jedinice interventne i specijalne policije svladavaju uz uporabu sredstva prisile privode u službene prostorije policije. "Policijskom službeniku liječnička pomoć je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice gdje će biti utvrđena težina ozljeda", dodaje policija. 

"Ne znam što se dogodilo. Samo sam vidjela policajca kako trči prema toj ulici", ispričala je gospođa koja se našla blizini. U Dalmatinskoj ulici osim policije vidio se i razbijeni auto talijanskih oznaka koji je udario u zid. Kraj njega je bio i razbijeni policijski kombi. 

Policija je danas ranije objavila kako je netko između 10. i 11. listopada u Velikoj Gorici u Ulici Šandora Brešćenskog iz dvorišta auto praonice ukrao osobni automobil marke MG HS talijanskih nacionalnih registarskih oznaka vlasništvo trgovačkog društva. Materijalna šteta iznosi oko 26.000 eura.
 

FOTO Ulica u centru Zagreba pod opsadom: Ozlijeđen je policajac

1/5
Ključne riječi

Komentara 11

Avatar American_ninja
American_ninja
15:44 12.10.2024.

a gdje je slika? Ime i prezime?

HU
Humljak
15:46 12.10.2024.

Skojevac i gardist razbaštiniše sve !! U normalnoj državi suprostavljanje policiji I vojsci kažnjava se vidljivom I nevidljivom represijom!

GL
globalsolutions
15:31 12.10.2024.

Tko će sad platit štetu na vozilu koje je bilo ukradeno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije