Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORIO LATEKS

FOTO Gusti crni oblak dima uplašio Zagrepčane: Vatrogasci ugasili požar koji je buknuo u Prečkom

Požar u Zagrebu
Foto: Čitatelj
1/12
05.07.2024.
u 20:57

"Krenuo sam na trčanje na nasip i vidio da se nešto slabo dimi iz napuštene zgrade, smeđi dim", rekao je čitatelj koji je pozvao vatrogasce

Gusti crni oblak dima iznenadio je i uplašio večeras Zagrepčane. Naime, požar je buknuo u naselju Prečko, a intervenirale su hitne službe. Čitatelj nam je opisao kako je vidio dim te pozvao vatrogasce.

"Krenuo sam na trčanje na nasip i vidio da se nešto slabo dimi iz napuštene zgrade, smeđi dim. Pozvao sam vatrogasce. Otrčao sam svojih par kilometara i sada se vraćam cijela kuća u plamenu", rekao nam je čitatelj te dodao kako su na terenu bili policija te vatrogasci s dva vozila.

Požar je buknuo u napuštenom objektu, potvrdili su vatrogasci koji su dobili dojavu građana. Kada su stigli na intervenciju, bilo je dosta dima, a plamen je izlazio kroz krovište. Nešto prije 21 sat, požar je lokaliziran. U objektu je bilo desetak paleta pakiranog lateksa, odnosno sirovine za daljnju proizvodnju. 

Požar u Zagrebu
1/12
Ključne riječi

Komentara 1

TK
tkoznaa
23:24 05.07.2024.

Prije se za vrijeme požara skladišta oružja nitko nije obazirao i bili ovako stravično užasnuti strahom od crnog dima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije