Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret spektaklu

FOTO: Pogledajte kako izgleda dres navijača za Medvjede

pan dres (1)
Foto: PR FOTO
1/4
12.01.2013.
u 19:16

Navijači su postavljali svoje fotke koje se sada nalaze na dresu Medvjeda, a koji je danas predstavljen u Centru Cvjetni.

Najvjerniji navijači hokejaškog kluba Medveščak svoje će sportske idole sada pratiti i na terenu i to preko dresova Pan Arena Ice Fever. Riječ je o projektu koji je \"zakuhao\" partner kluba i generalni pokrovitelj Medveščaka Pan pivo. Osmislili su, naime, aplikaciju  “Budi uvijek uz Medvjede”  koja je bila postavljena na navijačkom internetskom portalu medvescakizbliza.com. Navijači su postavljali svoje fotke koje se sada nalaze na dresu Medvjeda koji je danas predstavljen u Centru Cvjetni. 

Dres su okupljenima predstavili kapetan Medveščaka Alan Letang i Robert Kristan. Uz voditelja Ivana Vukušića, predstavljanju su prisustvovale i vjerne navijačice KHL Medveščak Zagreb Mirna Maras, Lana Klingor, Martina Vrbos te Iva Jerković.

>>Navijači kreiraju dres Medvjeda za utakmice u Areni Zagreb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije