Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAGALA I PREPAKIRAVALA U STANU

FOTO Pogledajte ulov zagrebačke policije: Kod 37-godišnjakinje pronađeno 58 paketa raznih droga

Foto: PUZ
1/4
02.07.2024.
u 16:10

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičena je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu je podnijeta kaznena prijava.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističku istragu nad 37-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Osumnjičena žena je s ciljem daljnje preprodaje, na za sada neutvrđen način, nabavljala veću količinu i više vrsta droge koje je skrivala, vagala i prepakiravala u stanu koji je koristila na području Zagreba.

Tijekom pretrage njezinog stana zagrebački policajci su pronašli 24,65 grama marihuane pakirane u 18 različitih paketa, 3,7 grama smole marihuane pakirane u tri paketa, 57 komada tableta MDMA pakiranih u tri paketa, 47,5 grama droge MDMA pakirane u 24 paketa, 1,40 grama metamfetamina, 91,75 grama amfetamina pakirane u 10 paketa, dvije digitalne vage za precizno mjerenje težine i veće količine novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičena je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu je podnijeta kaznena prijava.

VEZANI ČLANCI:


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije