U NOVOM ZAGREBU

FOTO Policajci zaustavili Zagrepčanina i pretražili mu službeni automobil. Pogledajte što su pronašli

Foto: PUZ
1/4
22.09.2024.
u 13:38

Inače, jučer u jutarnjim satima policajci su ga zaustavili i to na području Novog Zagreba zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela

Zagrebačkim policajcima pune su ruke posla. Dovršili su i kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i prometa drogama. 

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavio veće količine kokaina i amfetaminsko ulje koje je potom sakrio u osobnom automobilu vlasništvo trgovačkog društva, a kojim se koristi", stoji u priopćenju PUZ-a.

Inače, jučer u jutarnjim satima policajci su ga zaustavili i to na području Novog Zagreba zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela. Zbog toga su taj automobil karlovačkih registarskih oznaka i pregledali.

VEZANI ČLANCI:

Pronašli tu, tada, ukupno 1166 grama kokaina pakiranog u jedan plastični paket te jednu litru amfetaminskog ulja, pakirani te određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen kupoprodajom droge. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je u zakonskom roku uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku.

Komentara 2

MT
makan tahi
14:39 22.09.2024.

baš su ga slučajno zaustavili jer mu ne radi žmigavac, sigurno su imali dojavu i pračenje neko vrijeme

PO
Poletarac101
15:10 22.09.2024.

Paa ak mu auto rikne da ima energije za dalje.. Slučajna dojava😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije