OGLASILA SE POLICIJA

VIDEO Detalji sudara auta i ZET-ova busa: Vozač (20) prebrzo vozio, više osoba ozlijeđeno

Foto: Čitatelj/Večernji list
1/11
16.10.2023.
u 11:30

Kako je opisala policija, 20-godišnjak je vozilom naletio na autobus, nakon čega je osobni automobil odbačen na rubni kamen, a da bi se naposljetku zaustavio na kolniku Ulice Vukomerec

"Zaista ne znam što se se dogodilo, znam samo da je u autu bilo dvoje mladih, dečka je hitna na nosilima odvezla", dojavila nam je to čitateljica koja je sinoć svjedočila stravičnim prizorima nakon prometne nesreće koja se dogodila u Ulici Vukomerec. Kao što je vidljivo s fotografija koje nam je poslala, riječ je nesreći u kojoj je sudjelovao autobus ZET-ove linije 215 i osobni automobil koji izgleda itekako oštećeno

"Na tom zavoju svako malo nesreće, tražimo ležeće policajce već dugo pa ništa, sve dok se ne dogodi tragedija. Ja već slažem e-mail Vijeću gradske četvrti za ležeće policajce kod tog zavoja", rekla nam je čitateljica. 

>>FOTO: Prometna nesreća u Ulici Vukomerec

1/11

Od drugih smo očevidaca doznali da je mlađi dečko koji je upravljao automobilom izgubio nadzor nad vozilom u zavoju zbog prevelike brzine i sudario se s autobusom koji je dolazio iz suprotnog smjera. Prema tvrdnjama očevidaca, čini se da vozač autobusa nije fizički stradao, dok je vozač automobila hospitaliziran zbog prijeloma. 

VIDEO Teška prometna nesreća u Zagrebu, sudjelovali auto i ZET-ov bus

Što se točno dogodilo, otkrila je Policijska uprava zagrebačka. Naime, prema podacima policije, nesreća se dogodila oko 21 sati. Osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 20-godišnjak

"Obzirom da vozač nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i osobinama ceste, kod raskrižja sa Grdoselskom ulicom izgubio je nadzor nad vozilom te prešao na prometnu traku za promet vozila iz suprotnog smjera. Uslijed navedenoga, 20-godišnjak je vozilom naletio na autobus, nakon čega je osobni automobil odbačen na rubni kamen, a da bi se naposljetku zaustavio na kolniku Ulice Vukomerec", opisala je policija. 

O nesreći se oglasio i ZET:

"Sinoć u 21.10 sati došlo je do prometne nesreće u Ulici Vukomerec. Prema dostupnim informacijama, vozač osobnog vozila skrenuo je u suprotan smjer i sudario se s autobusom linije 215 (Kvaternikov trg – Trnava). Uslijed nesreće ozlijeđeno je četvero putnika iz autobusa i dvije osobe iz osobnog vozila te im je pružena liječnička pomoć, a na vozilima je došlo do velike materijalne štete" naveli su u ZET-u.

>>VEZANI ČLANCI: 

U prometnoj nesreći, 20-godišnji vozač osobnog automobila teško je ozlijeđen, dok je 21-godišnja putnica zadobila lakše ozljede. Liječnička pomoć pružena im je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Također, u prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 43-godišnja putnica autobusa, kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, i 40-godišnji putnik autobusa, kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava, ističe PU zagrebačka. 

Komentara 2

ZJ
Zjako
13:16 16.10.2023.

Baš čudno od zlatne mladeži

EZ
ezer
20:40 16.10.2023.

Realno tamo niti ne možeš voziti brzo, uspornici su svakih 500 metara ili kraće, zavojita cesta prilično uska pravo je čuda da nema više prometnih nesreća s autobusom ZET-a. Ford izgleda jači od autobusa ali po šteti nije niti autobus nevin u ovoj nezgodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije