Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

FOTO Zagrepčanina prijavili za nasilje u obitelji: U kući mu pronašli bombe, pušku, detonator...

policijska traka policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/5
07.01.2024.
u 10:28

Tijekom postupanja je osumnjičeni policijskim službenicima dragovoljno izručio zračnu pušku, koja mu je oduzeta

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari".

policijska traka policija
1/5

 
Naime, policajci su u četvrtak na području Dubrave postupali temeljem zaprimljene dojave o nasilju u obitelji. Tijekom postupanja je osumnjičeni policijskim službenicima dragovoljno izručio zračnu pušku, koja mu je oduzeta. Nadalje, policijski službenici su potom od nadležnog Općinskog prekršajnog suda u Zagrebu zatražili i naredbu za pretragu stana i drugih prostorija.
 
U petak su pak temeljem naredbe suda policijski službenici obavili pretragu kuće u Dubravi te su pronađene četiri bombe, jedna detonatorska kapsula, jedan trotilski metak 200 grama tnt, jedno automatsko oružje sa spremnikom, jedno automatsko oružje s tri pripadajuća spremnika i 299 komada streljiva raznog kalibra.

>>VEZANI ČLANCI: 


 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici osumnjičenog su predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

>>VIDEO: Pogledajte kakav se red stvorio ispred zagrebačkih trgovina koje su radile na Sveta tri kralja

Komentara 1

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:31 08.01.2024.

pazi imao je zračnicu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije