IMAO I POMOĆNIKA

Harao po dućanima u Dubravi: U godini dana ukrao parfeme u vrijednosti nekoliko tisuća eura

Šibenik: Policija kontrolira promet na gradskim ulicama
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
30.08.2024.
u 13:00

Protiv osumnjičenog je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, dok se kriminalističko istraživanje nastavlja

Zagrebačka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom zbog sumnje da je počinio devet kaznenih djela krađa. Sumnja se da je od ožujka 2023. do ožujka 2024. u različito doba dana dolazio do trgovina na istočnom dijelu grada Zagreba, prilazio prodajnim policama te s njih otuđivao parfeme.

Jednu od ukupno devet takvih krađa, sumnja se, počinio je zajedno s još jednom zasad nepoznatom muškom osobom, a njegova meta bile su tri prodavaonice u dva trgovačka centra na području Dubrave. Naime, u dvije od tri prodavaonice, sumnja se, s namjerom krađe dolazio je više puta odnosno u obje je krađu parfema počinio u ukupno četiri navrata, javlja Policijska uprava zagrebačka. Materijalna šteta iznosi oko 5300 eura.

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:55 30.08.2024.

Kajtazi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije