Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noviteti i za žene

Jelačićev trg: Modne revije, a ne samo nogomet na videozidu

dreft fashion week
matija habljak/pixsell
10.06.2010.
u 11:37

Od večeras u 21 sat sva zbivanja na velikoj modnoj manifestaciji Dreft Fashion Week Zagreb, koju će otvoriti kreatorica Ivana Popović, čije će novitete nositi balerine, moći će se pratiti na videozidu na Jelačićevu trgu.

I pripadnice ljepšeg spola konačno će moći uživati pred velikim ekranom na središnjem zagrebačkom trgu, s kojega ovaj puta neće pljuštati obilje sportskih sadržaja, već onih s domaćih modnih pista.

Od večeras u 21 sat sva zbivanja na velikoj modnoj manifestaciji Dreft Fashion Week Zagreb (DFWZ), koju će otvoriti kreatorica Ivana Popović, čije će novitete nositi balerine, moći će se pratiti na videozidu na Jelačićevu trgu.

Za žene na trgu zainteresirane za praćenje modnih događanja na videozidu organizator je pripremio i humanitarni korner Centra za psihološku pomoć ženama oboljelim od karcinoma.

Kako je objasnila Lara Stolnik, zadužena za odnose s javnošću, DFWZ, koji će se od večeras održavati u balonu Boćarskog doma u svom 14. izdanju, pripremio je puno toga.

- Osim dizajnerske zvijezde Ivane Popović, koja otvara zagrebački tjedan mode, prvi će se put na DFWZ-u predstaviti I natječaj "Mladi? Kreativni? Chevrolet!" uz mlade dizajnere Pret-a-Design, Krunu Jendrijeva, Maju Ašperger i inozemne goste – Louisa de Gamu i Cristinu Miraldi - kazala je Stolnik.

Na videozidu će znatiželjni pogledi ljubitelja mode moći uživati u 36 kolekcija za jesen/zimu, a finale je planirano u subotu, kada završava i prvi prijenos modnih revija DFWZ-a, najvažnije ženske sporedne stvari.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije