Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB MUSIC FEST

Kakav spektakl se sprema na Jarunu: Omiljeni bend vraća se u Zagreb nakon skoro pet godina

Foto: Goran Lizdek
1/4
30.05.2024.
u 11:00

Najveće iznenađenje je i dugo iščekivani koncert Dubioze Kolektiv koja se u Zagreb vraća nakon nepunih pet godina, a pridružit će im se S.A.R.S., Kiril Džajkovski, Radio Aktiv i Šarena pojava koja će otvoriti večer

Omiljena zelena oaza svih građana glavne hrvatske metropole na nekoliko će večeri postati epicentar glazbenih događanja. Zagrebački Jarun ugostit će Zagreb Music Fest, koji će trajati tri dana, a započinje danas. Njime će se, ujedno, otvoriti i ljetna sezona, a spreman je i izniman lineup koji uključuje legendarne bendove iz cijele regije. 

Najveće iznenađenje je i dugo iščekivani koncert Dubioze Kolektiv koja se u Zagreb vraća nakon nepunih pet godina. Na rasporedu su ovu subotu, zadnji dan Zagreb Music Festa, a pridružit će im se S.A.R.S., Kiril Džajkovski, Radio Aktiv i Šarena pojava koja će otvoriti večer. 

Iako nas ovih dana često znaju iznenaditi pljuskovi, iz organizacije su istaknuli kako će lokacija biti natkrivena tako da straha od kiše nema. Ulaznice po cijeni od 40 eura za subotu mogu se kupiti preko sustava Entrio i na ulazu, a dostupne su i festivalske ulaznice po cijeni od 80 eura.

VEZANI ČLANCI:

– Jako nas veseli biti dijelom prvog ZMF-a! Posebno smo uzbuđeni što ćemo imati priliku nastupiti u sjajnoj produkciji u odličnom društvu na domaćem terenu. Pripremili smo vam nabrijani set na kojem će se premijerno naći i naš novi singl "Ne brini" uz neke od naših najuspješnijih pjesama. Mi ćemo dati 100 posto, a od vas od prvog takta očekujemo ples, pjevanje i ozbiljno zagrijavanje za ostatak večeri. Dođite i uživajte, garantiramo večer za pamćenje! Vidimo se u subotu na Jarunu – izjavio je Branimir Čubrilo, frontmen benda Radio Aktiv.

Podsjetimo, danas je na repertoaru Parni valjak, Matija Cvek & The Funkensteins, Neki to vole vruće, Denis & Denis, Iva Lorens, dok će sutra publiku rasplesati Boris Brejcha, Ann Clue, Shipe B2B DJ Jock, Neroa i Sin&Sin. 

A kako do Jaruna? Postojeća autobusna linija 113 Ljubljanica – Jarun, naime, prometuje u dane vikenda i blagdana oko jezera Jarun sa slijedom polazaka svakih 20 minuta. Na liniji su angažirana dva autobusa. Sukladno navedenom posjetitelji mogu koristiti postojeću autobusnu liniju za dolazak na jezero danas i u subotu. Ulaz s najbližom opcijom parkiranja onih koji dolaze s osobnim vozilom, pak, preporučuje se sa strane Petrovaradinske ulice, koje je udaljeno samo 200 metara do lokacije festivala.

FOTO: Pizza festival u Zagrebu

1/34

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije