besplatna radionica

Kako se muškarci mogu obraniti od modernog života? Naučite u Kući aikida

Zagreb: Prezentacija borila?ke vještine Aikido na terasi hotela Esplanade
Grgur Zucko/PIXSELL
10.01.2023.
u 17:23

Za radionicu nije potrebno predznanje ni posebna fizička spremnost, već samo dobra volja, želja za promjenom i komotna odjeća

Sjedilački način života, premalo kretanja, kardiovaskularne bolesti, preveliki stres, nezdrava prehrana, pretilost, burnout, konflikt na poslu, u obitelji…sve nas to "napada" u 21. stoljeću. A muškarci će ove subote imati prilike naučiti i kako se od toga obraniti na besplatnoj radionici samoobrane, koja će se održati u organizaciji Aikido društva Zagreb, od 9 do 12 sati u Kući aikida u Koturaškoj 1. 

Osnovne teme radionice bit će potpuna promjena uobičajene paradigme suočavanja s konfliktom, odnosno napadom, upoznavanje snage ujedinjenog uma i tijela te pokretanje dobitnog koncepta načina života “Od reakcije do kreacije”, odnosno kako pretvoriti problem u vlastiti napredak, uspjeh. 

Nakon radionice svi koji žele mogu nastaviti s treninzima koji će se održavati petkom u 18:30, dok će jedna subota u mjesecu biti rezervirana za seminar u dvokratnom terminu, od 9 do 12 te od 13 do 16 sati. 

Iako su treninzi grupni, svaki će vježbač dobiti vlastiti individualni program rada kojim se može baviti i van dvorane. Za radionicu nije potrebno predznanje ni posebna fizička spremnost, već samo dobra volja, želja za promjenom i komotna odjeća, a prijaviti se možete putem njihove službene mail adrese: aikido.drustvo@gmail.com ili na broj 0915123149 (Dobroslav Jakovljević). 

– Aikido je način života, a ne samo trening za dvoranu, i pruža nam mogućnosti nošenja s teškim i kriznim situacijama u svakodnevnom životu umjesto samo rekreativnog treninga. Time možemo poboljšati kvalitetu života u svim aspektima – poslovno i privatno (u obitelji, zdravstveno, emocionalno…), što je naročito važno u ovim stresnim vremenima koja nam ne ostavljaju puno prostora da se pobrinemo za sebe – kako stoji na službenoj stranici Aikida društva. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije