Zastoj prometa

Kamion zapeo za tramvajske žice, tramvaji stajali u Savskoj

kamion
Foto: Ivica Kristović
1/2
31.03.2014.
u 17:00

Kamion je zapeo za žice preko puta zgrade HT-a

U Zagrebu je danas privremeno došlo do zastoja tramvajskog prometa nakon što je kamion slovenskih registracija zapeo u tramvajske žice preko puta zgrade HT-a na Savskoj cesti.

U Savskoj stoji najmanje šest tramvaja, a tramvajski promet tom ulicom prema centru bio je u zastoju.

Nakon nekoliko minuta stiglo je ZET-ovo vozilo za oslobađanje kamiona.

>> Ovako je danas Hrvatska izgledala kada je zbog štrajka sve stalo!

Komentara 4

DU
Deleted user
21:21 31.03.2014.

To se dešava barem tri puta godišnje, možda i više.Vani se to rješava tako da se prije nadvožnjaka postavi visinska proba.

VI
Vito
08:31 01.04.2014.

To se događa zato što je prometni znak za visinu postavljen ispred mosta, a ne ispred ulice čime bi se ustomatski zabranio i sam pristup previsokim vozilima do tog križanja. ______________ Iako je na križanju Savske i avenije Vukovar velikii stup sa semaforom, na njemu nema oznake o zabrani prelaska visokih vozila prema mostu niti s jedne strane - znak je na mjestu gdje se vozilo više ne može vratiti, a da ne ošteti žice. ________________ S druge strane, u Koturaškoj, niti nema znaka zabrane visokim vozilima pa se vozače time praktički obmanjuje, jer nemaju pojma o visini mosta za kojeg možda čak niti ne znaju. _______________ Da ne pišem o asfaltiranju na asfaltiranje koje smanjuje razmak između ceste i mosta, a da se znak upozorenja uopće ne dira, ne mijenja

Avatar Hazl113
Hazl113
12:07 01.04.2014.

Da mi je znati od kuda je taj idiot sa kamionom. Ovakvima bi ja zabranio vožnju po gradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije