Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi?!

Kasni isplata plaća 13 tisuća zaposlenih u Holdingu

zagrebački holding
Patrik Macek/PIXSELL
13.03.2012.
u 08:00

Plaće kasne, a bit će uskoro, potvrdio je glasnogovornik Holdinga Dušan Viro najavljujući da će isplata biti za dan ili dva.

Plaće za 13 tisuća zaposlenika Zagrebačkog holdinga nisu isplaćene do desetog u mjesecu, kako je to običaj u ovoj gradskoj megatvrtki, što je bilo dovoljno da se uzburkaju duhovi i potegnu pitanja ima li dovoljno novca na računu za normalno poslovanje.

– Plaće kasne, a bit će uskoro – potvrdio je glasnogovornik Holdinga Dušan Viro najavljujući da će isplata biti za dan ili dva. Pobija ujedno mogućnost da Holding nema novca za plaće, zbog čega bi njihova isplata već idući mjesec mogla biti dovedena pod upitnik.

Ova je godina posebice teška za Holding, jer tragovi krize više ne omogućuju zaduživanje tvrtke kao nekad. Uzmemo li da je prosječna neto plaća u Holdingu 7 tisuća kuna, s tolikim brojem zaposlenih, a uz nepodmirene dugove iz prošlosti od 5 milijardi kuna, teško će biti držati glavu iznad vode.

Ključne riječi

Komentara 20

JO
JohnDoe
10:24 13.03.2012.

Plaće kasne 2 dana? Ja bum umrl od smijeha!!! :)))))) Sramota je da se uopće spominje nešto takvo kroz medije u današnje vrijeme kada veliki dio radnika uopće ne dobiva plaću.

AN
AnaB1982
10:28 13.03.2012.

prosjek 7000 kn, a uvijek se sjetim one narodne kak su došli do tog u prosjeku svi jedu sarmu, a jedni jedu meso dok drugi jedu zelje

DU
Deleted user
10:21 13.03.2012.

Uz takvo rukovođenje čudo je da radnici uopće i primaju plaću.Nije točno da je prosječna plaća u Holdingu 7000 kn.Odnosno točno je kada se uzme Čovićeva i ona od 10 čistačica i na osnovu toga radi prosjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije