vikend-vodič

Koncerti, sajmovi i pjesma - mnogo glazbe obilježit će vikend

Advent u Zagrebu
Daniel Kasap/PIXSELL
13.12.2013.
u 15:45

Dječji advent na Zrinjevcu uz Djeda Božićnjaka i Kikiće

U sklopu tradicionalne manifestacije Advent u Zagrebu na središnjoj pozornici Trgu bana Jelačića pod pokroviteljstvom Večernjeg lista i HiPP-a održat će se i prvi Dječji božićni festival “Radost Božića“. Program počinje u petak u 17 sati novom postavom hit mjuzikla Footlose, a potom, već u 17.30 nastavlja nastupom zbora i solista „Stepinčevi mališani“ iz župe Blaženog Alojzija Stepinca, iz Svete Nedelje.

Posebni gosti otvorenja festivala bit će i popularna vokalno-plesnaskupina „Ethnotine“. Odmah po završetku nastupa glavni protagonisti glazbenog i plesnog spektakla Footloose, na čelu s Majom Šuput, Bojanom Jambrošićem i Mariom Valentićem uputit će se u Hrvatsku kuću, gdje će sudjelovati u izradi najdulje božićne čestitke u okviru projekta „SVI zaJEDNO u NOVU – Radost Božića“, a mogu im se pridružiti i najmlađi u oslikavanju kuglica za čestitku koja će biti dugačka sto metara.

Zrinjevac

Na Zrinjevcu već ove subote djeca mogu uživati u pravom božićnom ugođaju. Od 10.30 do 11 sati nastupa zbor Kikići, a od 17 do 18 sati djeca se mogu slikati s Božićnjakom

Tomićeva ulica

U Tomićevoj ulici ispod uspinjače u subotu u 11 sati nastupaju članovi zbora Izvor. Predstavljaju svoj prvi live album i najavljuju pravo božićno veselje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije