RADOVI HEP TOPLINARSTVA

Kopa se i tijekom kolovoza: Evo koji će zagrebački kvartovi uskoro biti bez tople vode

Zagreb: Radovi na revitalizaciji magistralnog vrelovoda u Hanamanovoj ulici
Boris Scitar/PIXSELL
29.07.2024.
u 11:51

Radovi na revitalizaciji gradskog vrelovoda nastavljaju se i u ostatku ljeta.

Radovi na revitalizaciji gradskog vrelovoda nastavljaju se i u ostatku ljeta, a zbog njih su do kraja mjeseca i dalje bez tople vode cijelo Špansko, Malešnica i Gajnice te dio Trešnjevke i Kustošije. Strojevi HEP Toplinarstva ondje će, točnije, kopati do ponedjeljka, a jučer su dovršeni radovi u Kikićevoj ulici na Srednjacima.

Do 6. kolovoza kopat će se pak u Gajevu i Staglišću pa će se dio stanovnika u Našičkoj, Sukošanskoj, Dugoratskoj, Medačkoj i Filipjakovskoj ulici morati još malo strpjeti. Strojevi su u četvrtak stigli u još jedan dio Srednjaka, a radovi će trajati do 14. kolovoza. U ponedjeljak, odnosno danas, radovi su počeli i u Cvjetnom naselju i na Jarunu pa će zbog toga bez tople vode do 19. kolovoza biti dio stanovnika Cvjetne, Odranske te ulica Antuna Stipančića, Zvonimira Cimermančića i Stjepana Ljubića Vojvode.

Cijeli popis radova s adresama koje će biti bez tople vode može se pronaći na webu HEP Toplinarstva

Foto: HEP Toplinarstvo

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije