Za glazbene sladokusce

Kreću Večeri na Griču svirkom kvinteta koji se rijetko može poslušati u Hrvatskoj

Zagreb: Koncert Maje Posavec u Klovićevim dvorima u sklopu Večeri na Griču
Filip Kos/PIXSELL
02.07.2023.
u 08:36

Prvu srpanjsku subotu obilježit će otvaranje "Večeri na Griču". Iznimno, ovogodišnji progam otvorit će se večeras u 21 sat u Novinarskom domu nastupom puhačkog kvinteta Carion.

Istinskim ljubitljima klasike prvu srpanjsku subotu obilježit će otvaranje "Večeri na Griču". Iznimno, ovogodišnji program otvorit će se večeras u 21 sat u Novinarskom domu nastupom puhačkog kvinteta Carion. 

Ovaj cijenjeni ansambl, koji čine glazbenici mlađe generacije, poznat je po izuzetnim interpretacijama, ali i po originalnom scenskom nastupu u kojem koncertni repertoar izvodi uz izražajne kretnje i koreografije, ostvarujući na taj način neposredan kontakt s publikom.

Cijenjeni dansko-latvijski kvintet izvest će program pod nazivom Mozart meeets Carl Nielsen. Ulaznice su dostupne na lokaciji uoči koncerta ili online preko servisa Ulaznice.hr. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije