Zimska opasnost

Ledene sige prijete u središtu Zagreba, vatrogasci u akciji

sige (1)
Foto: Luka Capar
1/5
12.02.2012.
u 12:16

Neke ledene sige duljine i do jednog metra iz Preradovićeve te Masarykove ulice uklanjali su oko podneva i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba.

Deseci ledenih siga koje su se "nahvatale" na rubovima krovišta zaprijetile su građanima koji hodaju pločnicima iznad koji se one nalaze, pa je središtem Zagreba danas intervenirala i postrojba vatrogasaca na njihovom uklanjanju.

Neke ledene sige duljine i do jednog metra iz Preradovićeve te Masarykove ulice uklanjali su oko podneva i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba.

 - Zvali su nas građani zbog straha od otpadanja ledenica s krovišta, ali i policija te komunalni redari. Na teren je izašlo jedno vozila s ljestvama i s tri vatrogasca koji su uklonili ledenice sa spornih mjesta, pojasnio je dežurni vatrogasni operativac.

Osim u središtu grada, problem s ledenim sigama pojavio se i na drugim lokacijama na kojima parkirana vozila priječe prilaz vatrogascima. U ovakvim slučajevima policija će reagirati kako bi se uklonila vozila, kako bi mi zatim mogli pristupiti u uklanjanju ledenica, istaknuo je dežurni vatrogasac. 

Komentara 10

BA
baza
22:30 12.02.2012.

vau! problem su nam ledene sige prvo snijeg, sad sige, za koji dan nabujale rijeke. a gdi su vam pravi problemi? koji se za par dana neće otopiti

VI
Vito
08:03 13.02.2012.

Ledene sige prijete u središtu Zagreba, vatrogasci u akciji Sad bi oni koji održavaju zgrade mogli popisati koji su to krovovi i žlijebovi neispravni i neizolirani pa predstavnicimasuvlasnika predložiti plan popravaka zaovu godinu kako bi slijedećeu zimo dočekali sigurnije... Ilili je to previše traženja posla za upravitelje zgrada? Kad nam već uzimaju godšnje za \"upravljanje\" onda nek naprave i nešto korisno, a ne da sve prebacuju na \"pedstavnika suvlasnika\"...

MI
mightymraz
14:30 12.02.2012.

bravo....cak ste jednu jedinu zgradu slikali... jel to znaci da su sige samo na toj zgradi ili ih mozda ima drugdje isto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije