PROMO

Mađioničarski spektakl za djecu "Jozo Bozo i prijatelji"

Jozo Bozo
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
22.11.2013.
u 16:43

U nedjelju 29. prosinca u Maloj dvorani KD V. Lisinski (od 10h, 12h i 14h), u okviru proslave jubilarne 40. obljetnice Dana Dvorane, održati će se Mađioničarski spektakl za djecu "JOZO BOZO I PRIJATELJI", a po uzoru na isti događaj kakav je s iznimnim uspjehom održan u KD V. Lisinski krajem 2010. (3 izvedbe i tražila se karta više).

Kao osobito dragi gosti, na Spektakl su pozvana i djeca s posebnim potrebama te djeca iz drugih ranjivih skupina (iz socijalno depriviranih sredina, iz domova, djeca iz bolnica koja boluju od teških bolesti.... ). Za takvu djecu JOZO BOZO je rezervirao dio ulaznica GRATIS

Želimo da im to bude radosni trenutak koji će ih razveseliti uz Božić i Novu godinu. Za potpun doživljaj, osiguran je elitni termin, elitni ambijent i vrhunske svjetske zvijezde zabave za djecu, kao što su: Silly Billy (SAD - broj 1 u Svijetu), Rene (Austrija), Jole Cole (Slovenija) te JOZO BOZO, hrvatski mađioničar sa svjetskom reputacijom (između ostaloga, 2011. u Hollywoodu proglašen izvođačem godine za djecu).

Stoga vjerujemo da će djeci to biti uzbudljivi, očaravajući događaj pun prštavih začudnih čarolija, pun radosti i smijeha, iznenađenja i općeg oduševljenja.

Premda je Spektakl namijenjen prvenstveno djeci depriviranih skupina, namijenjen je i drugoj djeci. To je zajednički trenutak koji povezuje djecu različitih mogućnosti. To potiče integraciju - doživljaj obostrane prihvaćenosti vršnjaka nejednakih šansi. To djecu ranjivih skupina hrabri jer vide da nisu sami u svome skučenom svijetu. Kod obične, pak, djece to potiče otvorenost prema različitome i potiče empatiju kao temelj ljudske solidarnosti i topline. Ispunjava ih ponosom što daruju prijateljstvo - a ovo je pravo doba godine za darivanje dobrote.

Ulaznice su u prodaji na blagajni KD VATROSLAV LISINSKI.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?