Pretkampanja

Maras piše članstvu: Uvest ću red i rad u zagrebački SDP

maras
Photo: Marijan Susenj/PIXSELL
23.07.2013.
u 07:28

Izgradit ćemo najjači tim žena i muškaraca u SDP-u koji će moći voditi ne samo grad nego i državu, tvrdi ministar poduzetništva

 - Kao kandidat za predsjednika zagrebačkog SDP-a nemam namjeru u medijima objašnjavati imam li ili očekujem li podršku vrha stranke te šaljete li mojim izborom ovakvu ili onakvu poruku. Naprotiv, u izravnoj komunikaciji sa zagrebačkim SDP-ovkama i SDP-ovcima želim poslati poruku da očekujem podršku svakog člana u stvaranju SDP-a koji će se vratiti na vlast u Zagrebu te što prije imati svog gradonačelnika... Nisam čovjek koji daje neutemeljena obećanja, ali kada postanem predsjednik gradske organizacije, uvest ću red i rad u stranku... Izgradit ćemo najjači tim žena i muškaraca u SDP-u koji će moći voditi ne samo grad nego i državu... Ovim putem tražim Tvoju podršku, piše među ostalim u pismu koje je ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras prije dva dana poslao na više tisuća zagrebačkih adresa, odnosno svakom članu gradskog SDP-a osobno.

Maras kaže da je pisma poslao ponukan \'medijskim kalkulacijama o tome tko ima najveće izglede i tko je najbolji izbor\'  za novog šefa zagrebačkog SDP-a, koji će se birati na stranačkoj konvenciji u studenome.

 Gordan Maras rekao nam je da je iz svog džepa platio poštarinu za slanje tih nekoliko tisuća pisama i kako je to učinio zato što sa svojim članstvom želi komunicirati \'direktno, a ne putem medija\'. Protukandidati će mu biti ministar Mirando Mrsić i aktualni šef zagrebačkog SDP-a Davor Bernardić.

>>Maras bi kontrolu nad zadrugama, ali i obrtnicima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije