VELIKI VODIČ ZA PLIN

Gradska plinara ili Međimurje plin? Zagrepčani imaju još malo do važne odluke, donosimo 8 ključnih pitanja i odgovora

10.09.2024.
u 06:21

GPZO je prije otvorio još jednu frontu – potrošačima u Zagrebu, Velikoj Gorici i Zaprešiću ponudio je deset centi nižu cijenu od one koju je na natječaju dao Međimurje-plin

Komentara 29

LO
Lolita3
08:43 10.09.2024.

Tek sad ne razumijem ništa oko ovog plinskog rata. Jedino što mi je kristalno jasno je da ove Senfovce treba što prije poslati u roptarnicu povijesti. Dosta štete su napravili.

AV
avangero
06:47 10.09.2024.

A da ljudima jednostavno objasnite što je tržišna cijena plina, i da je ta cijena podložna promjenama na tržištu i kao takva nije zaštićena te u trenutku može građanima plin poskupiti duplo, o tome nitko ne piše već navlaćite ljude da potpišu s GPZ-eom i da imaju mogučnost kockanja a ulog je mizeran, da je Tomašević svojim građanima htio dobro odmah bi išao s niskom cijenom i izbacio bi Međimurje iz igre, ali on se inatio HERI a oni su HDZ-eova igraćka koja mu je fino smjestila prije izbora, a on neradnik naivac sada glumata s 10 centi po megavatu,

RE
reborn
08:28 10.09.2024.

Kada je GPZO bio monopolista, plaćali smo skupi plin i uživali u "vrhunskoj" ljubaznosti njihovih djelatnika. Sada, kad se pojavila konkurencija, odjednom GPZO pokazuje da može bolje i jeftinije, za sada tek na obećanjima... Hvala lijepa, dosta su parazitirali na meni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije