PROŠTENJE U STENJEVCU I REMETAMA

Na blagdan Velike Gospe izmjene u autobusnom prometu u Zagrebu

ZET autobus
ilustracija
14.08.2024.
u 10:30

Zbog proštenja u Stenjevcu, od 5 sati ujutro pa do večernjih sati, dolazit će do izmjena u prometovanju autobusnih linija 119 (Črnomerec - Podsused most) i 146 (Reljkovićeva - Malešnica - Jankomir).

Zbog tradicionalnih proštenja koja se na Veliku Gospu održavaju u Remetama i Stenjevcu sutra će doći će do izmjena na autobusnim linijama 119, 146 i 203, 172, 176 i 177, a uvodi se i izvanredna autobusna linija Kaptol - Remete, najavljuju iz ZET-a.
 
Tijekom proštenja u svetištu Majke Božje Remetske, autobusna linija 203 (Svetice - Vinec - Kaptol), od 8 do 21 sat prometovat će skraćeno do Vineca, a u tom razdoblju bit će uspostavljena izvanredna autobusna linija Kaptol - Remete, koja će prometovati od Kaptola do raskrižja ulice Remete i Ulice Ivana Česmičkog.

POVEZANI ČLANCI:

Zbog proštenja u Stenjevcu, od 5 sati ujutro pa do večernjih sati, dolazit će do izmjena u prometovanju autobusnih linija 119 (Črnomerec - Podsused most) i 146 (Reljkovićeva - Malešnica - Jankomir).

U tramvajskom i autobusnom prometu te na žičari primjenjivat će se nedjeljni vozni red. A tramvaji će u petak zbog smanjene prometne potražnje voziti prema subotnjem rasporedu, dok će autobusne linije prometovati prema uobičajenom rasporedu radnoga dana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije