izmjene u prometu

Na Sljeme se dva dana neće moći žičarom, a promjena ima i u autobusnom prometu, evo detalja

Zagreb: Žičara Sljeme ponovno puštena u pogon
Marin Tironi/PIXSELL
21.04.2023.
u 13:15

U ulici Vladimira Ruždjaka radit će se na demontaži toranjske dizalice, a zbog čega će sutra, od 8 do 18 sati, autobusna linija 218 (Glavni kolodvor – Savica – Borovje) prometovati djelomično izmijenjenom trasom

Žičara Sljeme, zbog redovnog mjesečnog servisa, kako javljaju iz ZET-a, neće biti u pogonu u ponedjeljak i utorak. Dodaju i kako je riječ o uobičajenim periodičnim aktivnostima kako bi se ispunili svi tehnički i sigurnosni preduvjeti za daljnji siguran i nesmetan rad žičare. 

U ulici Vladimira Ruždjaka pak radit će se na demontaži toranjske dizalice, a zbog čega će sutra, od 8 do 18 sati, autobusna linija 218 (Glavni kolodvor – Savica – Borovje) prometovati djelomično izmijenjenom trasom: 

  • Glavni kolodvor – redovnom trasom do raskrižja Lastovske i Ulice Vladimira Ruždjaka – Lastovska ulica – Prisavlje – (lijevo) Avenija Marina Držića – i dalje redovnom trasom
  • Borovje – redovnom trasom do raskrižja Avenije Marina Držića i Ulice Prisavlje – (desno) Lastovska ulica – (desno) Kruge – i u nastavku uobičajenom trasom do Glavnog kolodvora. 

Također, za to vrijeme neće biti u funkciji obostrana stajališta Lastovska – škola, Prisavlje i Sportski centar, no bit će uspostavljena privremena obostrana stajališta, u Lastovskoj kod tržnice te kod raskrižja Lastovske i ulice Zinke Kunc, u smjeru Glavnog kolodvora.

Također, autobusnoj liniji 142 (Vrapčanska aleja – Jačkovina – Vrapčanska aleja) radnim danima, počevši od ponedjeljka, mijenja se vozni red, odnosno vremena polazaka iz Vrapčanske aleje. 

Autobus će tako kretati u 17.35 umjesto u 17.30, zatim u 18.55 umjesto u 19 sati te u 19.20 umjesto u 19.30. 

Novi raspored polazaka dostupan je na službenim stranicama ZET-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije