ZA SVAKOG PO NEŠTO

Najbolje od Zagrebačke županije na jednom mjestu: Sutra Dani hrane i tradicijskih proizvoda u Boćarskom domu

Zagreb: Sajam "Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba" u Boćarskom domu
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/3
11.10.2024.
u 14:28

Na manifestaciji će se predstaviti izlagači i proizvođači hrane i tradicijskih proizvoda, a posjetitelji će moći po povoljnim cijenama kupiti sireve, suhomesnate proizvode, med, vino, voće, povrće, kolače i druge domaće proizvode.

Tradicionalna manifestacija „Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebačke županije i Grada Zagreba" održat će se ove subote i nedjelje, 12. i 13. listopada 2024. godine u balonu Boćarskog doma (Prisavlje 2, Zagreb) od 8:00 do 18:00 sati. Na manifestaciji će se predstaviti izlagači i proizvođači hrane i tradicijskih proizvoda, a posjetitelji će moći po povoljnim cijenama kupiti sireve, suhomesnate proizvode, med, vino, voće, povrće, kolače i druge domaće proizvode.

Na sajmu će biti i besplatnih degustacija, a svi zainteresirani će moći iz prve ruke dobiti savjete iz područja proizvodnje i uzgoja različitih poljoprivrednih kultura. Inače, Dani hrane organiziraju se povodom Svjetskog dana hrane (16. listopada) i Svjetskog dana seoske žene (15. listopada).

15.10.2022,Zagreb,Bocarski dom - Gradonacelnik Grada Zagreba Tomislav Tomasevic i zamjenik zupana Zagrebacke zupanije Damir Tomljenovic obislii su 19. manifestaciju „Dani hrane i tradicijskih proizvoda Zagrebacke zupanije i Grada Zagreba“ Manifestacija se odrzava u povodu Svjetskog dana seoske zene i Svjetskog dana hrane, a izlagaci ce svoje proizvode prezentirati 15. i 16. listopada od 08:00 do 18:00 sati. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Boćarskim domom tako će se širiti miris vrhunskih domaćih proizvoda iz cijele županije, a svi koji to žele moći će nešto isprobati te po povoljnim cijenama i kupiti. Riječ je o manifestaciji koja svake godine privlači veliki broj zainteresiranih posjetitelja, a cilj je širiti kulturu i znanje o delicijama zagrebačkog prstena. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije