Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripremite živce

Nakon Jadranskog mosta, prometni kaos sprema se i u Sesvetama: Počinje sutra, ovo su detalji

Foto: Screenshot
1/22
08.02.2024.
u 15:23

Podsjetimo, posljednjih dana nastale su velike gužve oko Jadranskog mosta uoči nadolazećih radova na sanaciji mosta, a sada će se gužve preliti i na Branimirovu u Sesvetama.

Zbog izvođenje radova prespoja na postojeći kolektor odvodnje koji će se odvijati u dvije faze (u sklopu izvođenja radova produženja Ulice kneza Branimira) raskrižjem Zagrebačka/Ulica kneza Branimira, od petka 09.02.2024. godine od 09,00 sati do subote 17.02.2024. godine do 20,00 sati bit će zauzet dio kolnika dok će se promet odvijati po preostalom slobodnom dijelu (u svim smjerovima jednim prometnim trakom).

Kako bi se na predmetnom raskrižju izbjegla dodatna zagušenja predlažemo slijedeće obilazne pravce:

Iz smjera istok:

  • Zagrebačka – Ljudevita Posavskog – Slavonska av. – Heinzelova – Ulica kneza Branimira i obratno.

Iz smjera zapad:

  • Dubrava – R. Škrnjuga – Ulica kneza Branimira – Aleja Javora – Platana – Čulinečka – Slavonska av. – Ljudevita Posavskog – Zagrebačka.
POVEZANI ČLANCI:

– Sugrađane molimo da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju, te ih molimo za strpljenje i razumjevanje zbog mogućih poteškoća u prometu. Napominjemo da će se nakon završetka izvođenja radova faze 1. biti uspostavljena nova privremena regulacija prometa (predviđeni početak subota 17.02.2024. godine i trajala bi cca 14 dana) o kojoj ćemo Vas pravodobno izvijestiti – napominju iz grada.

GALERIJA: Pogledajte ogromne gužve u Zagrebu iz zraka, na mostu se pojavio veliki "X", evo što slijedi

1/29

Komentara 2

NS
Nuclear_Strike
19:58 08.02.2024.

A šta ću u Dubravu iz Sesveta ići preko Samobora? E Tomo, umjesto da se riješiš bandiljerosovih inženjera ti ih ostavio i slušaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije