SVIJET ČAROLIJE

Neponovljiva doza humora i vrhunskih trikova u izvedbi Luke Vidovića

Luka Vidović
Foto: PR FOTO
1/4
11.11.2015.
u 14:40

Comedy Magic Show vrhunac je karijere najboljeg hrvatskog mađioničara i potvrda njegovih stvarnih vrijednosti

U kazalištu Kerempuh, 30. studenog 2015., s početkom u 20 sati održat će se Comedy Magic Show, vrhunski mađioničarski spektakl s neponovljivom dozom humora i s Lukom Vidovićem u glavnoj ulozi. Comedy Magic Show, prema riječima najboljeg hrvatskog mađioničara, mnogo je više od iluzionističke predstave i samog izvođenja trikova ‒ to je, kako kaže Luka Vidović, poseban spoj vrhunske mađioničarske umješnosti i stand-up komedije.

U proteklih 16 godina Luka Vidović izgradio je uspješnu mađioničarsku karijeru, a ovaj show vrhunac je njegova učenja i rada u kojem će imati priliku pokazati sav raskoš svog talenta i svim posjetiteljima ponuditi nezaboravnu noć prepunu odlične zabave. Interakcija s publikom, vrhunski trikovi i mnogo smijeha trebali bi biti zaštitni znak predstave i najbolja pozivnica za one koji vole jedinstvena umjetnička ostvarenja i uvijek teže nečem višem.

A višem u svakom svom nastupu teži i Luka Vidović, koji je za Kerempuh pripremio svoj najbolji program koji danas izvode najbolji iluzionisti svijeta. Luka Vidović odlučio se za komičnu magiju jer je u svijetu vrlo popularna i privlači velik broj ljudi, a vjeruje da je danas dovoljno sazrio te da je spreman sam pokazati da uz mađioničarske trikove može biti i zabavan, zanimljiv ljudima, te tijekom cijele predstave držati ih napetima i bez daha, dajući im sve najbolje što iluzija može ponuditi.

Uz Luku će svi posjetitelji imati priliku uživati i u njegovim specijalnim gošćama ‒ seksi plesačicama odličnog i kvalitetnog plesnog studija Escape ‒ te nastupu odličnog stand-up komičara Gorana Vugrinca Goca, koji će na humorističan način pripremiti publiku za nezaboravan Lukin nastup.

Ulaznice su dostupne sustavu Eventima a možete ih kupiti i OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije