maksimir

Nestašna intervencija: Popela se na pet metara visok bor pa je morali spašavati vatrogasci

16.12.2021.
u 12:12

Budući da kolege sami nisu mogli spustiti mačku, u pomoć su pozvali Vatrogasnu postrojbu Zagreb, stoji u objavi azila u Dumovcu

Kažu da mačka ima devet života, a sinoć je jedna nestašna ljubimica s Maksimira zasigurno "potrošila" barem tri svoja. Osim što je zadala glavobolje svojim vlasnicima, alarmirala je i ekipu iz Skloništa za nezbrinute životinje u Dumovcu te zagrebačke vatrogasce. 

"Ove zime zažmirite na sve nestašluke svoje mace vezane uz bor! Naša se terenska ekipa upravo vraća iz Maksimira gdje se jedna mačka popela na vrh bora visokoga pet metara. Budući da kolege sami nisu mogli spustiti mačku, u pomoć su pozvali Vatrogasnu postrojbu Zagreb", stoji u objavi azila u Dumovcu. Maca je, srećom, živa i zdrava završila na čvrstom tlu.

>>>>> Pogledajte video intervencije

Ključne riječi

Komentara 3

MT
makan tahi
12:44 16.12.2021.

trebali su pozvati Tackleberry-ja iz policijske akademije

LL
lijepa_li si
13:57 16.12.2021.

naši hrabri vatrogasci, neustrašivi pače, junaci! a ova cica maca mora da je suicidalna kad nije štela sama sić, il je influencerica, il ovi iz dumovca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije