Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE UZBUDLJIV LIPANJ NA JARUNU

Objavljen raspored izvođača INmusic festivala 16 po danima: The National headliner prve večeri

Foto: INmusic
1/9
10.02.2024.
u 16:25

Najpoznatiji hrvatski ljetni koncertni festival ovog se ljeta vraća u Zagreb na svoju poznatu lokaciju na Jarunu

Sve smo bliže velikom povratku INmusic festivala. Nakon nekoliko godina neodržavanja zagrebački Jarun ponovno će biti velika pozornica odličnih koncerata i dobre višednevne zabave i pun gostiju i raznih dijelova svijeta. Organizatori javljaju kako je zbog iznimno velikog interesa za  glazbeni program povratničkog izdanja INmusic festivala objavljen je raspored nastupa po festivalskim danima. 

INmusic festival je najdugovječniji hrvatski višednevni open-air festival koji promovira festivalsku kulturu u Hrvatskoj od svog prvog izdanja 2006. godine. I to ne samo da se INmusic vraća, nego bogata lajnap lista obećava da će to biti jedan od onih izdanja za pamćenje. U Hrvatsku se vraćaju neka poznata i provjerena imena poput headlinera prve večernji The Nationala koji su u međuvremenu još više narasli po svjetskoj popularnosti, a neka velika imena poput The Smashing Pumpkins će prvi put nastupiti u Hrvatskoj. 

1. DAN FESTIVALA (ponedjeljak, 24. lipnja 2024.) - The National, Viagra Boys, The Gaslight Anthem, Sleaford Mods, Deadletter…

2. DAN FESTIVALA (utorak, 25. lipnja 2024.) - Hozier, Paolo Nutini, Gossip, Dogstar, Sprints…

3. DAN FESTIVALA (srijeda, 26. lipnja 2024.) - The Smashing Pumpkins, Röyksopp, Bombay Bicycle Club, Ibibio Sound Machine, Descartes a Kant…

INmusic festival #16 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2024. godine, a sedmodnevni festivalski kamp bit će otvoren od 21.6.2024. sve do 28.6.2024.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije