radovi u miramarskoj

Od subote se zatvara podvožnjak u centru Zagreba, vozit će se obilazno, posebna obavijest i za pješake

Zagreb: Na Miramarskoj cesti tjedan dana će vrijediti posebna regulacija prometa
Patrik Macek/PIXSELL
27.07.2023.
u 13:26

HEP izvodi radove na više lokacija u metropoli, a zbog svega će doći do promjena u prometu.

Zbog potrebe izvođenja radova na revitalizaciji vrelovoda koje izvodi HEP Toplinarstvo, Miramarski podvožnjak na dijelu od Mihanovićeve ulice do Miramarske ceste, od subote 29.07.2023. od 07.00 sati do utorka 01.08.2023. do 20.00 sati, bit će zatvoren za sav promet.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:

  • ·Mihanovićeva ulica – Marulićev trg – Vodnikova ulica – Savska cesta – Ulica grada Vukovara – Miramarska cesta
  • ·Miramarska cesta – Koturaška cesta – Savska cesta – Žerjavićeva ulica – Svačićev trg – Kumičićeva ulica – Mihanovićeva ulica

POVEZANI ČLANCI:

- Pješake molimo da se koriste pješačkim pothodnikom u Runjaninovoj ulici ili Pothodnikom Importanne - navode iz Grada.

Zbog radova posebna regulacija prometa uvodi se i na zapadu grada, a vrijedit će tijekom vikenda. Zbog potrebe izvođenja radova prijekopa, a u svrhu polaganja novih elektroenergetskih kabela, koje izvodi HEP – Operator distribucijskog sustava, Medarska ulica kod raskrižja sa Stružečkim putem od petka 28. 07. 2023. od 18,00 sati do ponedjeljka 31. 07. 2023. do 06,00 sati bit će zatvorena za sav promet.Obilazni pravac za vrijeme radova bit će: Medarska - Oranice - Zagrebačka cesta i obratno.

VIDEO Sava se izlila iz korita i potopila lokaciju Green River Festa

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:33 27.07.2023.

U nekoj normalnoj državi bi sad, ili prije par desetljeća već, riješili komplet taj podvožnjak. Sumnjam da nije moguće izvesti nadvožnjak bez tih stupova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije