Bez tehničkih problema

Operacijski blok KBC-a Zagreb ponovno u punom pogonu

'20.05.2013., Zagreb - KBC Zagreb, Klinika za zenske bolesti i porode, Petrova 13. Dr. Ante Corusic osmislio je operaciju stidnice koja je postala zlatni standard za taj tip operativnog zahvata u svij
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
03.01.2017.
u 17:10

Kvar je lociran i privremeno saniran pa se zahtjevne operacije mogu obavljati, izjavio je Hini Ante Ćorušić

U KBC-u Zagreb u utorak je cijeli operacijski blok ponovno u punom pogonu i otklonjeni su tehnički problemi zbog kojih su tijekom vikenda otkazivani operacijski zahvati.   

Kvar je lociran i privremeno saniran pa se zahtjevne operacije mogu obavljati, izjavio je Hini Ante Ćorušić, ravnatelj KBC-a Zagreb, u kojemu je proteklog vikenda zbog problema sa strujom odgođeno 30-ak planiranih operacijskih zahvata. 

U razdoblju od 30. prosinca do 2. siječnja operacije su odgođene zbog tehničkih problema napajanja električnom energijom jednog operacijskog trakta. Operacije su bile privremeno otkazane zbog sigurnosti pacijenata, kažu u Ravnateljstvu bolnice koje je na Staru godinu zatražilo pomoć tvrtke Brodar Elektroinženjering, a jučer i HEP-a i Elektre.

Od danas se cijeli elektroenergetski sustav opskrbe električnom energijom monitorira kako bi se detektirale eventualne zaostale 'slabe točke' u opskrbi strujom," kaže Ćorušić.

Tijekom proteklog vikenda o situaciji u KBC-u Zagreb obaviješteni su ravnatelji zagrebačkih bolnica kako bi hitni pacijenti bili adekvatno zbrinuti u njihovim bolnicama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije