TRAŽE SE SVJEDOCI

Osim autobusa i tramvaja u prometnoj nesreći u Zapruđu sudjelovalo i nepoznato vozilo! Policija moli pomoć

Jedna osoba poginula u sudaru tramvaja i autobusa
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/7
14.10.2024.
u 16:07

U navedenom događaju 71-godišnji vozač autobusa je smrtno stradao. Svi koji imaju saznanja o nesreći neka se jave policiji

Zagrebačka policija traži pomoć pri rasvijetljavanju okolnosti današnje prometne nesreće u Zapruđu u kojoj je jedna osoba poginula. U nesreći je, prema njima, sudjelovalo još jedno vozilo. Traže se svjedoci. "Danas, 14. listopada 2024. oko 5:15 sati u Novom Zagrebu, na raskrižju s kružnim tokom prometa Avenije Dubrovnik i Sarajevske ceste  (Rotor Zapruđe) dogodio se incident u prometu u kojem su sudjelovali tramvaj i autobus te nepoznati teretni automobil", objavili su. 

U navedenom događaju 71-godišnji vozač autobusa je smrtno stradao. Kako bi se utvrdile točne okolnosti navedenog događaja pozivamo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192. 

Jedna osoba poginula je u teškoj nesreći autobusa i ZET-ova tramvaja jutros nešto poslije 5 sati na kružnom toku u zagrebačkom Zapruđu. Tramvajski promet bio je prekinut zbog očevida koji je potrajao skoro do 9 sati, a fotografije s mjesta nesreće bile su strašne. U autobusu nije bilo putnika, a ZET-ova vozača zbrinula je hitna medicinska pomoć.

"Izašli smo svi skupa iz tramvaja, ali nakon prvobitnog šoka vozaču tramvaja baš nije bilo dobro. Njega je hitna odvezla, ali je doktorica rekla da bi trebalo biti okej", za Večernji list ispričala je svjedokinja koja je i sama natukla nogu i ruku od siline udarca i kočenja tramvaja.

FOTO Teška nesreća u Zapruđu

Jedna osoba poginula u sudaru tramvaja i autobusa
1/26

Komentara 2

V0
Vlaskoulicanec3.0
17:53 14.10.2024.

Kako je mogao vozač autobusa smrtno stradati kada je tramvaj udario u bus daleko iza vozačkog mjesta?

TA
TajSam
17:20 14.10.2024.

Svijedok je mrtav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije